plastiktagrender

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med plastiktagrender.

Fordele ved plastiktagrender

Hverken korroderer eller ruster.

Billigere end zinktagrender.

Perfekt til Danske vejrforhold.

Plastiktagrender
Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med at lægge nye plastiktagrender på dit hus. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Intakte tagrender er alfa og omega, hvis du vil passe godt på dit hus. Slidte og hullede tagrender kan medføre, at regnvandet løber ned langs husmuren, hvilket kan betyde store skader på husmur og sokkel, som kan koste dig dyrt. Tagrender laves i både zink, metal og plastik, hvoraf plastiktagrender er en af de mere budgetvenlige versioner.

Plastiktagrender er, som navnet antyder, lavet af plastik, og dette materiale er kendt for at kunne modstå både ekstremt lave temperaturer og saltholdig samt forurenet luft. Plastikkens modstandsdygtighed er bare en af grundene til, at plastiktagrender har været det foretrukne valg i mere end 60 år herhjemme, og plastiktagrender er til stadighed populære i dag. Overvejer du også at få monteret nye plastiktagrender på dit hus, så kontakt os gerne på mail info@eternit-teamet.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 70 60 52 60, eller udfylde formularen her på siden, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at montere nye plastiktagrender på dit hjem.

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med plastiktagrender. Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med at lægge nye plastiktagrender på dit hus.
Fordele ved plastiktagrender

Tagrenders primære funktion er selvsagt at lede regnvandet væk fra taget og beskytte huset mod fugtskader og råd. Tagrender laves i en række forskellige materialer, der alle byder på hver deres fordele. Trænger dine tagrender til en udskiftning, så kan du med fordel overveje, om det er pris, holdbarhed, miljø, æstetik eller noget helt femte, der betyder mest for dig, da det kan være afgørende for, om plastiktagrender eller tagrender i stål eller zink er det rette valg for dig. Herunder kan du blive lidt klogere på fordelene ved plastiktagrender.

  • Plastiktagrender er utroligt holdbare, og det gør dem til at sikkert valg, da de hverken korroderer eller ruster, som det kan være tilfældet med andre materialer.
  • Når vinteren rammer, behøver du ikke frygte for, om dine plastiktagrender kan klare mosten. Plast tåler nemlig både meget lave temperaturer og den store belastning fra is og sne, som en hård vinter kan byde på.
  • Generelt er plastik et meget modstandsdygtigt materiale, og plastiktagrender kan derfor også modstå sommerens skarpe UV-stråler.
  • Uanset om du bor inde midt i byen eller tæt på kysten kan du med ro i sindet få monteret plastiktagrender. Plastik tåler nemlig både forurening og saltholdig luft.
  • Holder du af at sætte dit eget personlige præg på dit hus, så er der rig mulighed for det med plastiktagrender som fås i flere forskellige farver. Der kan blandt andet vælges mellem plastiktagrender i hvid, grå, grafit, brun og sort, så du har rig mulighed for at matche dine plastiktagrender med husets vinduer, tag eller hvad du ellers ønsker.
  • Plastik er et billigt materiale, og derfor er plastiktagrender også en af de billigere løsninger på markedet.
Sådan ved du, at det er tid til nye plastiktagrender

Plastiktagrender er holdbare om end meget skrøbelige, og der er derfor stor risiko for, at dine gamle plastiktagrender med tiden er blevet beskadiget af nedfaldne grene eller bare af tidens tand. Er dine plastictagrender af ældre dato, så vil det være en god idé at give dem et grundigt eftersyn, hvor du har mulighed for at lokalisere eventuelle skader. Oplever du, at dine plastiktagrender er utætte, og hjælper det ikke med en grundig rengøring, så vil vi på det kraftigste anbefale dig at få udskiftet dine plastiktagrender, så dit hus er beskyttet bedst muligt mod de kaskader af vand, der fra tid til anden vælter ned over Danmark.
Med tiden vil der lande blade, mos og grannåle i tagrenden, og hvis de får lov at ligge længe, så kan de formulde og dermed tilstoppe nedløbet. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt renser dine tagrender for at undgå irriterende tilstopninger, der gør, at tagrenden ikke længere kan lede vandet væk fra husmuren. Når du rengør tagrenden, kan du samtidig efterse den for eventuelle skader og utætheder.
Når du efterser dine plastiktagrender, kan du derudover tjekke, om der fortsat er fald på tagrenderne, så regnvandet kan løbe væk fra taget. Dette kan du tjekke ved at hælde en spand vand ned i plastiktagrenden og holde øje med, om vandet løber hen til nedløbsrøret eller ud over tagrendens kanter. Er sidstnævnte tilfældet, og hjælper en grundig afrensning af tagrenderne ikke, så vil vi anbefale dig at få monteret nye tagrender.
Tagrender udgør en stor del af husets helhedsindtryk, og nye plastiktagrender vil derfor også pynte mærkbart på dit hus. Nye plastiktagrender er derfor en god investering, der både beskytter huset mod fugtskader, og som vil gøre en mærkbar forskel for husets samlede udtryk.

Sådan sørger du for, at dine plastiktagrender fungerer optimalt

Når du først har fået opsat splinternye plastiktagrender, så er det fristende at tro, at nu er det hårde arbejde klaret, og at plastiktagrenderne derfor kan klare sig selv. Sådan er det også næsten. Dog vil vi anbefale dig at rense dine plastiktagrender to gange årligt – om efteråret og om foråret. Når foråret melder sin ankomst med højere temperaturer, så sker det også ganske naturligt, at vinterens sne smelter bort. Den smeltede sne kan medføre, at skidt og mos fra husets tag rutsjer ned og lander i tagrenderne, der dermed kan risikere at stoppe til. Derfor er det en god idé at give dine plastiktagrender en grundig afrensning, når foråret melder sin ankomst. Med efteråret kommer blæsten, der river bladene af træerne, og nogle af dem ender med garanti i din plastiktagrende. Derfor er det også en god idé at rense dine plastiktagrender grundigt om efteråret, hvis du vil slippe for, at de bliver stoppet til og dermed ikke længere kan lede vandet væk fra huset. Husk blot, at dine plastiktagrender ikke kan tåle, at du læner stigen op ad dem. Du kan i stedet sætte et stykke træ i spænd mellem husmuren og stigen, så du på den måde skåner dine plastiktagrender bedst muligt.

Eternitteamet kan hjælpe dig med montering af plastiktagrender

Er du kommet frem til, at plastiktagrender er den rette løsning for dig og dit hus, så hjælper vi dig gerne med at få dem monteret korrekt. Vores medarbejdere er specialister i montering af alle typer tagrender, og sætter du os på opgaven med at skifte dine plastiktagrender, så får du veludført arbejde. Når arbejdet med montering af dine nye plastiktagrender er udført, så rydder vi altid pænt op efter os, inden vi går. Har du brug for vejledning i at vælge de helt rigtige plastiktagrender, så hjælper vi dig også gerne med det.
Men nye plastiktagrender gør du dit hus en stor tjeneste, idet du sikrer, at de store mængder regn, der falder hvert år i Danmark, ledes hen til nedløbsrøret frem for ned langs husmuren, hvor det kan forårsage både råd og omfangsrige fugtskader. Ledes vandet ikke væk fra huset, kan det også rende ned og lægge sig omkring husets fundament, hvor det ligeledes kan forårsage stor skade. Vil du have mest muligt ud at regnvandet kan vi også hjælpe dig med at installere en vandafledning i nedløbsrøret, som kan lede dele af eller alt regnvandet ned i en opsamlingstønde. Opsamlingsvandet kan du for eksempel bruge til at vande blomsterne i din have. På den måde vil du spare penge på vandregningen, og samtidig sikrer du, at vandet bliver brugt, hvor der er brug for det, frem for at der bliver skabt oversvømmelser i de lavtliggende dele af din grund.
Uanset om det er plastiktagrender eller tagrender af stål eller zink, der er den rette løsning for dig, så hjælper vi hos Eternitteamet gerne med at montere den, så du er sikker på, at den får den helt rigtige hældning, og vandet dermed ledes væk på korrekt vis. Derudover sørger vi også for, at befæstningen fungerer optimalt, så dine nye tagrender af sikret mod både skybrud, storm og hvad det lunefulde danske vejr ellers kan byde på. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, eller vil du have et uforpligtende tilbud på montering af plastiktagrender på dit hus? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Tagrender