nyt eternittag

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med at lægge nyt eternittag.

Fordele ved nyt eternittag

Perfekt til Danske vejrforhold.

Ingen eller næsten ingen vedligeholdelse.

Et nyt eternittag er en af de billigste løsninger.

Eternittag
Vi er specialister inden for området, og trænger dit tag til en udskiftning, så hjælper vi gerne med at lægge et nyt eternittag på dit hus. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Eternitpladerne til et nyt eternittag er lavet af cement og en blanding af cellulosefibre, der gør, at taget er langt stærkere end for eksempel beton. Blandingen af cement og fibre gør, at eternitpladerne både er lette og utroligt modstandsdygtige over for alle de faktorer, som et tag skal kunne modstå. Det er bare en af grundene til, at eternit er et fantastisk materiale at lave tag af. Er du stadig ikke helt overbevist, så kan blive meget klogere på de mange fordele ved et nyt eternittag ved at læse videre nedenfor.

Om eternit
Eternitpladerne til et nyt eternittag er lavet af cement og en blanding af cellulosefibre, der gør, at taget er langt stærkere end for eksempel beton. Blandingen af cement og fibre gør, at eternitpladerne både er lette og utroligt modstandsdygtige over for alle de faktorer, som et tag skal kunne modstå.

Eternit og miljø
Eternitpladerne lavet af cement, vand, mineraler og cellulosefibre. De miljøvenlige materialer giver foruden lang holdbarhed muligheden for genanvendelse op til 100% af pladerne. I Danmark skal tagene kunne holde til lidt af hvert, da de år efter år bliver udsat for store mængder nedbør og store skift i temperaturerne.

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med at lægge nyt eternittag. Vi er specialister inden for området, og trænger dit tag til en udskiftning, så hjælper vi gerne med at lægge et nyt eternittag på dit hus.
Hvilke fordele er der ved et nyt eternittag?

Vælger du at få lagt et nyt eternittag på dit hus, så kan du samtidig glæde dig over de mange fordele, der følger med. Af dem kan vi nævne følgende:

  • Et nyt eternittag kræver en meget lille grad af vedligeholdelse sammenlignet med andre typer tagbelægning. Sørger du for at få give dit nye eternittag en grundig algebehandling, så er du allerede godt på vej. Med et nyt eternittag, der er stort set vedligeholdelsesfrit, vil du kunne bruge din tid på langt sjovere ting, og samtidig får du et tag, der står knivskarpt år efter år.
  • Et nyt eternittag er lavet af eternitplader bestående af en nøje afmålt blanding af fibre og cement. Disse ingredienser giver huset mulighed for at ånde, samtidig med at det beskytter på effektiv vis mod angreb fra fugt og svamp i overfladen af taget. Svampedannelser kan være yderst sundhedsskadelige, så i samspil med daglige udluftninger er et nyt eternittag en god investering i familiens sundhed, og det vil være med til at sikre, at der er et optimalt indeklima i hjemmet.
  • Et nyt eternittag kan virke som en stor post i budgettet, men på den længere bane er det en rigtig god investering. Et splinternyt tag isolerer i sagens natur bedre end et gammelt og slidt tag gør, og derfor vil et nyt tag medføre, at du kan spare mange penge på varme i det lange løb, idet varmen bliver inde i huset frem for at sive ud gennem et utæt tag.
  • Endnu en fordel ved et nyt eternittag er, at det har brandhæmmende egenskaber, og denne egenskab kan være med til at betyde forskellen på liv og død, hvis uheldet skulle være ude.
  • Materialeprisen på eternit er forholdsvis lav, og et nyt eternittag er derfor en af de billigste løsninger, når det gamle trænger til en udskiftning.
    Med et nyt eternittag vil husets værdi stige mærkbart, så går du med tanker om at sælge, så kan et nyt eternittag være en god investering i forhold til den endelige salgspris.

Taget udgør en stor del af det samlede indtryk af et hus, og et gammelt og slidt tag er med til at skabe et dårligt helhedsindtryk af et hus. Et flot, nyt eternittag vil dermed også gøre en stor forskel for husets æstetik.
Eternittaget kan lægges på alle typer huse, og derudover kan vi også tilbyde at lægge nyt eternittag ovenpå en anden tagbelægning. Er du blevet overbevist om de mange fordele ved et nyt eternittag, så kontakt os gerne. Når vi har hørt lidt mere om, hvad du har brug for, så kan vi give dit et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at få et nyt tag.

Skån miljøet med et nyt eternittag

Vil du gerne gøre en aktiv indsats for at passe på vores fælles jord, så er et nyt eternittag en god og klimavenlig løsning. Et gammelt og slidt tag vil ofte være utæt, og dermed vil en stor del af varmen fra huset sive ud gennem det utætte tag. Samtidig kan et gammelt tag give ubehageligt træk, der kan føre til sygdom hos husets beboere. Vil du undgå at fyre for gråspurvene, så kan et nyt eternittag være løsningen. Eternit rummer mange fine egenskaber og blandt dem er, at det isolerer fantastisk godt, samtidig med at det lader huset ånde. Med et nyt eternittag får du bedre isolering og bedre indeklima i én og samme tagbelægning.

Eternitpladerne udgør samtidig et yderst miljøvenligt materiale med et indhold af cement, vand, mineraler og cellulosefibre. Dette indhold af materialer gør samtidig, at eternittage er tæt på 100 % genanvendelige. I Danmark skal tagene kunne holde til lidt af hvert, da de år efter år bliver udsat for store mængder nedbør og store skift i temperaturerne. Vil du gerne have øje for miljøet, når du skal have lagt nyt tag, så er et nyt eternittag en rigtig god løsning, da det er utroligt modstandsdygtigt og vil kunne holde i mange år. Får du lagt et nyt eternittag, så vil du med grundig algebehandling have glæde af det de næste 20-30 år.

Sådan tager du dig bedst af et nyt eternittag

Et nyt eternittag er lavet af en række eternitplader, som består af en stor mængde cement. Det er med til at give et tag, der ikke kræver nogen vedligeholdelse. Men vil du alligevel passe bedst muligt på dit tag, så kan du med fordel give dit nye eternittag en grundig algebehandling. Denne behandling kan være med til at sikre, at taget ikke bliver nedbrudt af mos og alger, som ellers kan være særdeles hårdt ved et nyt eternittag. Denne behandling vil samtidig være med til at holde overfladen på taget ren og pæn. Forud for algebehandlingen er det en god idé at give taget en grundig afvaskning. På den måde vil du få optimal virkning af produktet. Vælger du os til at stå for dit nye eternittag, så rådgiver vi dig også gerne i, hvordan du passer bedst muligt på dit nye tag, så du er sikret, at det holder i mange år, og samtidig bibeholder sit nye, flotte udseende så længe som muligt.

Lad os hjælpe dig med at få lagt nyt eternittag

Hos Eternitteamet er vi eksperter i at arbejde med eternittage, og vi hjælper også gerne dig med at få lagt et nyt eternittag på din bolig. Kontakt os på 70 60 54 60 eller sende os en mail på info@eternit-teamet.dk, hvis du vil høre mere. Prisen for at få lagt et nyt eternittag vil variere alt efter, hvor mange kvadratmeter der er tale om og størrelsen på eternitpladerne, da det kræver mere arbejde at lægge små eternitplader end de større. Alle huse kan få lagt et nyt eternittag, så kontakt os gerne, hvis du vil have et seriøst firma til stå for dit nye eternittag. Der findes mange forskellige udformninger, farver og overflader, når det kommer til eternittage. De mange muligheder kan være lidt af en jungle at finde rundt i, men lader du os står for dit nye eternittag, så rådgiver vi dig også gerne i forhold til valg af eternitplader til dit nye tag. På den måde er du sikret at få et nyt eternittag, der passer godt til husets øvrige farver og murens overflade, så der skabes et æstetisk flot helhedsindtryk. Vi har mange års erfaring med at arbejde med eternit, og vi deler gerne ud af vores indgående viden på området. Vælger du os til at lægge et nyt eternittag, så er du sikret kompetent vejledning forud for arbejdet og et stykke veludført arbejde, som du kan glæde dig over i mange år.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Renovering af eternittag