isolering af loft og hulmur

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med isolering af loft og hulmur.

Fordele ved isolering af loft og hulmur

En god investering, som hurtigt tjener sig selv hjem

Bedre indeklima og varmeforbruget falder markant

Huset holder langt bedre på varmen og stiger i værdi

Isolering
Vi er specialister inden for området loftisolering og hulmurisolering. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Hos Eternitteamet er vi eksperter i isolering, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med en effektiv isoleringsløsning til at holde på varmen i din bolig. Hvad end du søger loftisolering, hulmursisolering eller gulvisolering og etageadskillelse, står vores kompetente team klar til at løfte din isoleringsopgave.

Loftisolering
Loftisolering er en af de bedste og mest effektive måder at isolere boligen på. Varmen i boligen stiger opad, og det betyder, at hvis dit loft ikke er isoleret, så kan varmen forsvinde ud af dit hus via loftet. Derfor er loftet også et af de vigtigste steder at få isoleret. Særligt hvis du gerne vil spare penge, forøge boligens værdi og holde på varmen i de kolde måneder. Har du eksempelvis allerede en varmepumpe, vil den rette isolering være med til at fuldende din varmeoplevelse, foruden din varmebesparelse og dit CO2-udslip.

Hulmurisolering
Med en hulmursisolering er der mange fordele. Du vil ikke kun opleve, at din bolig bliver bedre til at holde på varmen, men du vil også kunne spare betydeligt flere penge på din varmeregning. Derved undgår du at fyre unødvendigt, da du med hulmursisolering kan holde på varmen hele året. Kombinerer du denne isoleringsform med loftisolering, får du den optimale løsning, hvor du ikke længere er afhængig af de stigende elpriser.

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med isolering af loft og hulmur. Vi er specialister inden for området loftisolering og hulmurisolering.
Hvad er loftisolering?

Loftisolering er, som navnet lyder, isolering af loftet. Her lægges der et lag isoleringsmateriale enten over eller under husets lofter. Loftisolering kan derfor foregå på to forskellige måder. Enten ved at isolere nedefra, hvor tomrummet mellem loft og stueetage udfyldes med isoleringsmateriale. Den anden måde er ved at fylde isoleringen oppe fra loftet i loftrummet. Her kræver det dog, at loftrummet er tømt for alt – også tidligere isolering.

Loftisolering er en ret simpel isoleringstype, der fungerer ved, at den varme, der kommer udefra, ledes ind i isoleringsmaterialet. Herigennem kan isoleringen holde på varmen, så den bliver i boligen i stedet for at fise ud. Grunden hertil er, at isolering er en dårlig varmeleder, der derved sikrer, at varmen bliver siddende i materialet.

Ved isolering af loftet kan der bruges flere forskellige materialer. Hos Eternitteamet isolerer vi loftet med papiruld og glasuld.

Hvad er hulmursisolering?

En af årsagerne til, at hulmursisolering er blevet en meget populær måde at isolere på, er blandt andet, at det er en utrolig nem løsning. Hulmursisolering er hurtig at få lavet, da det er et ret simpelt indgreb, der som regel tager 1-2 arbejdsdage. Dette afhænger naturligvis af størrelsen på det areal, der skal isoleres, foruden hvilket isoleringsmateriale der vælges til opgaven.

Hos Eternitteamet laver vi hulmursisolering ved at indblæse det valgte isoleringsgranulat med en granulatmaskine. Dette sker gennem 20 mm dyser. I første omgang borer vi 22 mm huller i furer eller selve murværket i ydermuren, hvorigennem vi indblæser isoleringsmaterialet. Hullernes placering er nøje udvalgt og jævnt fordelt for et optimalt udbytte af isoleringen. Isoleringsgranulatet blæses ind, indtil hulmuren er fyldt op. Derefter fyldes hullerne i fugerne ud igen, eller hullerne tilmures med mørtel.

Når hulmursisoleringen af udført, kan du næsten ikke se det på bygningens facade. Vi sørger nemlig for at ramme fugernes og murværkets oprindelige farve så godt som muligt. Derved får du nemt et godt isoleret eller efterisoleret hjem, uden at det kan ses. Og du vil med garanti hurtigt mærke effekten af hulmursisoleringen.

Isolering er en investering

Loftisolering er en investering, der giver dig en lang række fordele på flere områder. Du vil med det samme kunne mærke på din varmeregning, når du har fået lagt loftisolering. Særligt idet din varmeregning kan blive reduceret med en tredjedel. Og selvom en loftisolering kan være en dyr investering, er det en udgift, der har tjent sig selv hjem efter omkring 2-3 år.

Lader du Eternitteamet stå for din loftisolering, er du sikker på, at arbejdet bliver udført af dygtige isolatører. Vi udfører arbejdet efter de gældende love med de bedste materialer, så du får det bedste resultat og mest ud af din isolering. Du kan derfor roligt lade os løfte din isoleringsopgave og derigennem værne om din investering.

Hulmursisolering er en billig og simpel isoleringsform, der er både miljøvenlig og sparer dig mange penge på din varmeregning. Mange ældre huse har ikke hulmursisolering, og dette giver et stort varmetab gennem ydermurene. Idet der er et tomrum mellem din yder- og indervæg, kan varmen sive ud. Det er derfor en god idé at få lavet en hulmursisolering, så din bolig bedre kan holde på varmen. Kombinerer du en hulmursisolering med en loftisolering, kan du fuldende din varmeoplevelse. Lader du Eternitteamet stå for din hulmursisolering, kan du være sikker på en effektiv løsning og et godt håndværk.

Isolering med papiruld

Papiruld er et granulat, der primært består af papir og bruges til isolering af både loft og hulmur. Det kan derfor også bruges til isolering af både nybyggeri, til renoveringer eller som efterisolering i eksisterende bygninger. Papiruld blæses ind de steder, hvor det skal bruges som isolering.
Dette isoleringsmateriale har den fordel, at det har en lav varmeledning, hvilket betyder, at papiruld holder varmen inde der, hvor den skal være. Det smarte ved dette materiale er, at det let smyger sig om rør og kommer ind i hjørnerne, hvor det i mange tilfælde kan være svært at isolere korrekt. Samtidig er papiruld brandsikker og tiltrækker hverken insekter eller andre skadedyr.

Isolering med glasuld

Glasuld er et løst ikke-brændbart granulat, der er nemt at arbejde med. Samtidig har dette isoleringsmateriale en høj isoleringsevne og levetid. På den måde er du sikker på at få et isoleringsresultat, der holder mange år ud i fremtiden.

Dette isoleringsmateriale er udviklet med det formål at opnå den bedst mulige dækning og de bedste varme-egenskaber. Glasuld blæses derind, hvor det skal fungere som isoleringsmateriale, med en granulatmaskine. Her fordeles det som et jævnt lag over hele arealet og sikrer en effektiv loftisolering. Det kan anvendes både til nybyggeri og renovering af ejendomme.

Hvilket materiale du bør bruge til din loftisolering, kommer an på dine behov. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores isoleringsmaterialer. Så kan vi sammen finde frem til den rette løsning til dig og din bolig.

Hvordan foregår loftisolering?

Loftisolering er en nem og billig måde at isolere på og kan som regel klares i løbet af én dag alt afhængigt af opgavens omfang og dit boligareal.

Der skal som minimum være 30 cm loftisolering for at sikre en optimal isolering af loftet. Derfor sørger vores dygtige fagfolk for at opmåle loftarealet, inden de går i gang med isoleringsopgaven. På den måde sikrer vi, at den korrekte mængde isoleringsmateriale indblæses. Så du således får det bedste resultat og mest udbytte af din loftisolering.

Hos Eternitteamet foretager vi loftisolering ved at indblæse granulat. Fordelen ved indblæsning af isoleringsmaterialet er, at du på den måde får den tætteste og mest optimale løsning, hvor isoleringsmaterialet kommer helt ud i hjørnerne og andre steder, hvor det kan være svært at isolere med isoleringsmåtter. Samtidig dannes der ved denne isoleringstype ikke samlinger, hvor kulden kan komme igennem.

Når granulatet er blevet indblæst, er dit loft isoleret. Herefter vil du sandsynligvis både se og mærke effekten af din loftisolering, særligt på din varmeregning. Men også i forhold til indeklimaet i din bolig.

Pris på loftisolering

Prisen på loftisolering varierer fra opgave til opgave, og derfor er ingen pris ens. Det er som regel ikke muligt at fastlægge en pris, før en isolatør har været ude forbi din bolig. Prisen vil efterfølgende afhænge af opgavens omfang. Og særligt fire faktorer spiller ind i forhold til prisgivning af din isoleringsopgave.

  • Hvor stort et område der skal isoleres
  • Hvilket materiale og hvilken fremgangsmåde der skal bruges
  • Hvor tyk du vil have isoleringen
  • Den gangbro, der skal placeres for ikke at beskadige isoleringen, når du er på loftet
Pris på hulmursisolering

Prisen på en hulmursisolering afhænger naturligvis af arealet på husets hulmur. Det anslås, at en hulmursisolering koster mellem 10.000 og 30.000 kr., hvilket afhænger af opgavens omfang, materialevalg og firma. Hos Eternitteamet får du en fast pris uden overraskelser på din isoleringsopgave.

Når du får lavet en hulmursisolering, har du mulighed for at få en række fradrag. Du kan blandt andet få håndværkerfradrag. Herigennem kan du således spare penge på mange områder ved at få lavet en grøn og miljøvenlig isoleringsløsning i din bolig. Vil du vide mere om muligheden for tilskud til din hulmursisolering, eller hvordan vi kan hjælpe dig med din isoleringsopgave? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt Eternit-Teamet

Er du interesseret i at høre mere om isolering? Eller har du spørgsmål til isolering?

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 70 60 52 60 eller på mail info@eternitteamet.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du er også velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave.

Hos Eternitteamet er vi eksperter i isolering, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med en effektiv isoleringsløsning til at holde på varmen i din bolig. Hvad end du søger loftisolering, hulmursisolering eller gulvisolering og etageadskillelse, står vores kompetente team klar til at løfte din isoleringsopgave.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!