nye tagrender

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med tagrender.

Fordele ved nye tagrender

Undgå fugtskader på husets facade og på selve fundamentet.

Tagrender er en god og økonomisk overskuelig investering.

Tagrender
Vi er specialister inden for området. Vi kan tilbyde opsætning af nye tagrender i zink, plastik og stål. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Hos Eternitteamet har vi mange års erfaring med opsætning af nye tagrender, og vi hjælper også gerne dig. Vi står for opsætning af nye tagrender over hele Sjælland, og for os er kundetilfredshed en helt elementær del af vores arbejde.

Vores store ekspertise på området gør, at vi kan tilbyde dig grundig rådgivning forud for processen, så du kan tage valget om nye tagrender til dit hus på et veloplyst grundlag. Ønsker du blot et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at få monteret nye tagrender på dit hus, så er du også meget velkommen til at kontakte os. Vores tilbud omfatter alt, så du slipper for ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales.

Vi kan tilbyde opsætning af nye tagrender i zink, plastik og stål.

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med tagrender. Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med at lægge nye tagrender på dit hus.
Hvornår er det tid til nye tagrender?

Tidens tand kan være hård ved tagrenderne på huset, der bliver defekte og utætte, og dermed ikke længere kan opfylde deres funktion med at lede vandet fra taget og hen til nedløbsrøret. Det danske klima byder på store mængder regn, og det er derfor vigtigt, at tagrenderne er i god stand. Er de ikke det, kan det give fugtskader på husets facade og på selve fundamentet. I værste tilfælde kan fugten også trænge længere ind og skade husets indvendige konstruktioner. Selvom der blot er tale om mindre skader, så vil en udskiftning af dine tagrender ofte bedre kunne betale sig end at gå i gang med at udbedre de enkelte skader. Intakte tagrender er altafgørende for, at huset beskyttes bedst muligt fra regnen og at den i stedet ledes ned i kloak og afløb. Med nye tagrender kan på effektiv vis sikre dit hus mod dyre og omfangsrige fugtskader de næste mange år frem, og nye tagrender er derfor en god og økonomisk overskuelig investering. Trænger dit hus eller måske din carport til at få monteret nye tagrender, så skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket materiale, dine nye tagrender skal være lavet af. Ønsker du at blive lidt klogere på de forskellige typer af materialer, som dine nye tagrender kan være lavet af, så læs med nedenfor.

Sådan vælger du de rette nye tagrender

Tagrender laves i forskellige materialer, der rummer hver deres fordele. Vi har stor ekspertise inden for området, og vi kan tilbyde opsætning af nye tagrender i zink, plastik og stål. Hvilket materiale, dine nye tagrender skal være lavet af, kommer an på en række forskellige ting, blandt andet hvilke krav du har til pris, udseende og holdbarhed. Vil du have den ultimative holdbarhed, så skal dine nye tagrender være lavet i stål. Tagrender i stål er de ultimativt stærkeste, som kan stå imod både vind og vejr. Er du begrænset af et stramt budget, så er nye tagrender af plastik den ideelle løsning for dig. Plast modstår desuden salttåger bedre end metal gør, så bor du i tæt ved kysten, så kan du med fordel overveje at få opsat nye tagrender i plastik. Ud over tagrender i plastik og stål, så laves de også i zink. Vælger du at få opsat nye tagrender i zink, så er du sikret en utrolig robust løsning. Zink var tidligere kendt for at have en begrænset holdbarhed, men i dag legeres zinken med titan og kobber, hvilket er med til at forbedre levetiden, og du kan derfor trygt vælge nye tagrender i zink med tanke på, at de holder i mange år. Tagrender i zink kan klare de fleste stød og slag, og de kan også sagtens holde til, at du stiller din stige op af dem, når tagrenderne skal renses. Uanset om du ønsker, at dine nye tagrender skal være lavet i zink, plastik eller stål, så kan vi hos Eternitteamet hjælpe dig med at opsætte dine nye tagrender. Vi har mange års erfaring med montering af nye tagrender, og vi kan derfor også tilbyde dig en grundig indføring i fordele og ulemper ved de forskellige typer af tagrender, så du har mulighed for at træffe det rette valg og få monteret nye tagrender, som du kan glæde dig over i mange år frem, og som beskytter dit hus bedst muligt mod fugt, råd og svamp.

Sæt dit personlige præg med nye tagrender

Nye tagrender er med til at beskytte både husets facade og sokkel og ikke mindst døre og vinduer mod de store mængder regnvand, som rammer Danmark hvert eneste år. Derudover er der også et visuelt aspekt i valget af nye tagrender. De nye tagrender er en forholdsvis synlig del af huset, og en udskiftning af tagrenderne vil derfor gøre en markant forskel for det samlede indtryk af dit hus. Da tagrender laves i forskellige materialer, så er det en god idé at tænke over, hvilket materiale, der passer bedst til dit hus. Nye tagrender i zink vil i begyndelse fremstå blanke og skinnende, men materialet patinerer, og de får derfor senere en mere grålig farve med et blåligt skær.

Skal dine nye tagrender være af stål, så har du også her mulighed for at finde den slags, der passer perfekt til dit hus. Tagrender i stål laves med en række lakeringer i sort, hvid, grå og teglrød. Derudover laves der også tagrender med galvanisering, som til at starte med vil have en blank metalfarve, og som med tiden vil galvanisere til en mørkere grå. Skal dine nye tagrender være lavet af plastik, så kan du også her vælge mellem en række forskellige farver, så du er sikret det perfekte match med husets øvrige look.

Vedligeholdelse af nye tagrender

Har du først investeret i nye tagrender, så vil du selvfølgelig også gerne have glæde af dem så længe som overhovedet muligt. Det kan du gøre ved at give dine nye tagrender lidt ekstra opmærksomhed, når bladene begynder at falde fra træerne. Sætter du tid af til at rense dine nye tagrender hvert efterår, så sørger du også for, at den ikke stoppet til af grene og kviste og dermed mister sin primære funktion og forøger risikoen for, at dit hus får en vandskade. Renser du derudover også dine nye tagrender hvert forår, så sikrer du dit hus bedst muligt mod at blive ramt af råd og svamp. Ved at give dine nye tagrender en grundig afrensning hvert halve år tager du det værste skidt i opløbet og sikrer, at dine tagrender fungerer optimalt. Vi vil anbefale dig at udføre den halvårlige afrensning, uanset om dine nye tagrender er lavet af zink, stål eller plastik.

Lad os hjælpe med udskiftning af tagrender

Når det kommer til udskiftning af tagrender, så vil vi kraftigt anbefale at overlade det til en professionel. På den måde er du sikker på, at dine nye tagrender har den korrekte tilslutning til nedløbsrøret, og at de har det korrekte promillehæld, så vandet ledes i den rigtige retning.

Hos Eternitteamet går vi ind for at tilbyde grundig vejledning til vores kunder forud for, at vi påbegynder arbejdet med udskiftning af tagrender, så du er sikret at få opsat de helt rigtige tagrender, som du kan glæde dig over de næste mange år.

Prisen på nye tagrender afhænger af, hvilket materiale de skal være lavet af, og hvor mange meter, der er tale om. Ønsker du et uforpligtende tilbud på, hvad de vil koste at få monteret nye tagrender på dit hus, så kan vi kontaktes på 70 60 52 60 eller via mail på info@eternit-teamet.dk. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Kontakt Eternit-Teamet