nyt Tegltag

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med at lægge nyt tegltag.

Fordele ved nyt Tegltag

Perfekt til Danske vejrforhold.

Meget lang holdbarhed.

Ingen eller næsten ingen vedligeholdelse.

Tegltag
Vi er specialister inden for området, og trænger dit tag til en udskiftning, så hjælper vi gerne med at lægge et nyt tegltag på dit hus. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Med et nyt tegltag er du godt beskyttet mod vind og vejr, og derudover er det både storm- og brandsikkert. Teglsten er farvet med naturfarver, og det gør, at tegltaget ikke falmer med tiden, som det er tilfældet med mange andre typer af tag. Når du vælger farven på dit tegltag, så ved du altså, hvad du får – også om 10 år. I fremstillingen af teglsten bliver de hærdet ved at blive brændt ved temperaturer på helt op mod 1000 grader. Det gør, at teglstenene bliver utroligt robuste, og at et nyt tegltag kræver meget lidt vedligeholdelse. Vælger du at få lagt et nyt tegltag på dit hus, så slipper du samtidig for, at varmen siver ud gennem de mange utætheder, som et gammelt tag med tiden vil være præget af. Med et nyt tegltag vil du derfor kunne spare mange penge på dine varmeregning hvert eneste år. Derudover vil et nyt tegltag kunne bidrage med et bedre indeklima i dit hjem, og det kan være med til at sikre en god salgsværdi på dit hus.

Er du blevet overbevist af de mange gode kvaliteter, som et nyt tegltag byder på, så overlad opgaven med at lægge det i kyndige hænder. Hos Eternitteamet er vi specialister inden for netop dette felt, så lader du os om opgaven med at lægge dit nye tegltag, så er du sikret et smukt og yderst holdbart resultat. Vi kan kontaktes på følgende telefonnummer: 70 60 52 60. Du er også velkommen til at sende os en mail på: info@eternit-teamet.dk eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Et nyt tegltag byder både på et flot udseende og en lang holdbarhed, og det er nogle af de primære grunde til, at det er danskernes foretrukne tagtype. Med et nyt tegltag er du godt beskyttet mod vind og vejr, og derudover er det både storm- og brandsikkert.
Når du skal vælge nyt tegltag?

Står du over for at skulle have lagt nyt tegltag, så der er nogle forskellige ting, du kan tage højde for i udvælgelsesprocessen. Teglsten laves i forskellige størrelser og udformninger. Derudover kan teglen fås med forskellige overfladebehandlinger, så den fremstår enten mat eller blank. Tidligere var det røde tegl særligt populært, når danskerne skulle have lagt nyt tegltag, men det sorte tegltag vinder mere og mere indpas. Hvilken type tegl dit nye tegltag skal være lavet af, afhænger både af din personlige smag og præferencer og af, hvad der passer til husets øvrige look. Har du brug for hjælp med at vælge den rigtige type tegl til dit nye tegltag, så kontakt os gerne. Vi deler hellere end gerne ud af vores indgående viden om de forskellige typer tegl.
Overordnet set findes der to typer af tegltag, som har hver deres fordele. De to typer er glaseret tegl og betontegl. Glaseret tegl har en glat overflade, der virker afvisende på mos og alger, og derfor er vedligeholdelsen også minimal.

Skal du have lagt nyt tegltag, så har du også mulighed for at få det lagt med betontegl, som også går under navnet cementtagsten, da de er fremstillet af en blanding af vand, sand og cement. Betontegl er udformet, så det til forveksling ligner de klassiske teglsten, som er lavet af ler, men betontegl er både nemmere og billigere at fremstille, og de udgør derfor et budgetvenligt alternativ, når du skal have lavet nyt tegltag. Ved hjælp af en blanding af sand, vand og cement fremstilles betonen til betontegl, og fundamentet til et meget slidstærkt tag er skabt. Et nyt tegltag af betontegl vil du kunne få glæde af i omkring 50 år, mens et nyt tegltag i ler har en holdbarhed på op mod 100 år. Hvor længe et tegltag holder afhænger dog af, om stenene er lagt korrekt. Overlader du lægningen af dit nye tegltag til Eternitteamet, så er du sikker på at få et flot og yderst holdbart resultat, som du kan have glæde af i mange år frem.

Betontagsten vejer meget, og de kræver derfor en god, underliggende tagkonstruktion, der kan bære dem. Vurderingen af, om din underliggende tagkonstruktion kan holde til at få lagt et nyt tegltag af betontegl bør du overlade til en professionel. Sætter du Eternitteamet på opgaven med et lægge dit nye tegltag, så laver vi først en grundig vurdering af, hvilken type tegltag, der vil være bedst for dit hus.

Kort sagt adskiller glaseret tegl og betontegl sig fra hinanden på holdbarheden, prisen og ikke mindst deres udseende. Et nyt tegltag i glaseret tegl giver et elegant og eksklusivt udtryk til huset, mens et nyt tegltag af betontegl er den mere klassiske løsning, der giver huset et autentisk præg. Uanset hvilken type tegl, du vælger, så vil et nyt tegltag give huset et klassisk, smukt udseende, som passer til både nybyggerier og ældre huse.

Hvis et nyt tegltag skal være robust, så er det altafgørende, at det er lagt korrekt. Samtidig kræver det en del teknisk indsigt og snilde at lægge et nyt tegltag selv. Vil du være sikker på, at dit nye tegltag er lagt korrekt, så anbefaler vi, at du overlader opgaven til professionelle. Hos Eternitteamet har vi stor ekspertise på området, så overlader du opgaven med at lægge nyt tegltag til os, så får du et grundigt og veludført stykke arbejde, som er udført af erfarne håndværkere med en indgående viden på området.

Udskiftning af tegltag

Et tag skal kunne modstå alt fra solens skarpe stråler hen over syreregn til store mængder sne. Tidens tand har en naturlig indvirkning på taget, der med tiden vil have brug for en udskiftning. Er på du på udkig efter nogen, der kan udføre udskiftning af tegltag, så står vi hos Eternitteamet klar til at hjælpe dig.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er brug for en renovering eller et helt nyt tegltag, så kontakt os gerne. Vi kommer gerne hjem til dig og efterser dit tag, og vi kan samtidig tilbyde dig grundig vejledning, så du træffer beslutningen om, hvad der skal ske med dit tag på et veloplyst grundlag.

Har du besluttet dig for at få lagt nyt tegltag, så husk at tage højde for, om tagstenene passer til husets øvrige stil. Er der sammenhæng mellem husets facade og tag, skabes der et harmonisk udtryk.

Går du efter at træffe mere bæredygtige valg, så er et nyt tegltag et oplagt valg. Teglstenene til et nyt tegltag vil være lavet helt uden tilsætningsstoffer og bindemidler, og de er derfor mildere mod miljøet end andre tagsten er. Teglsten er lavet af en blanding af jord og vand, og der er løbende blevet udviklet på forarbejdningen af teglsten, så de i dag er en af de mest holdbare løsninger på markedet med en holdbarhed på helt op til 100 år. Får du lagt nyt tegltag på din bolig, vil det være en investering, som du kan få glæde af resten af livet. Og så er det værd at huske på, at teglsten kun bliver smukkere med årene. Der er altså mange gode grunde til at få lagt et nyt tegltag på dit hjem.

Lad Eternitteamet lægge dit nye tegltag

Hos Eternitteamet er vi helt med på, at det at få lagt nyt tegltag er et spørgsmål om tillid. Derfor sætter vi også en ære i kun at lave tilbud, hvor alt i processen er inkluderet. På den måde slipper du for ubehagelige overraskelser og uventede regninger. Vi har solid erfaring med tegltage, og overlader du opgaven med at lægge nyt tegltag til os, så er du sikret et professionelt stykke arbejde til en god pris. Samtidig bestræber vi os på at overholde alle deadlines, og vi rydder selvfølgelig op efter os, når arbejdet er færdiggjort. Skal vi hjælpe dig med at lægge nyt tegltag, eller har du spørgsmål vedrørende priser, byggeprocessen eller andet? Så tøv ikke med at sende os en mail på info@eternit-teamet.dk, ringe til os på 70 60 52 60 eller udfylde vores kontaktformular.
Vi hjælper også hellere end gerne med at finde den tegltype, der passer bedst til lige præcis dit hjem, så der bliver skabt et harmonisk udtryk, som du vil få glæde af hver eneste dag de næste mange år frem.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Renovering af tegltag