renovering af eternittag

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med renovering af eternittag.

Fordele ved renovering af eternittag

Perfekt til Danske vejrforhold.

Billigere end andre tag-typer.

Eternit er lavet af miljøvenlige & genbrugelige materialer.

Renovering af eternittag
Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med renovering af eternittag på dit hus. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Vi leverer udelukkende veludført arbejde, og vi deler også gerne ude af vores indgående viden om renovering af eternittage. Derfor er du også sikret kvalificeret rådgivning og sparring forud for, at vi påbegynder arbejdet med renovering af eternittaget. Vi har også interesse i at finde den løsning, som du har mest glæde af i længden, og derfor sætter vi os grundigt ind i opgaven, inden vi påbegynder arbejdet.
Løbende renoveringer af eternittaget kan være med til at sikre, at en mindre skade ikke udvikler sig til en stor og meget dyrere en af slagsen. Derudover er der ingen grund til at udskifte et helt tag, hvis der kun er enkelte skader, der hurtigt kan udbedres. En renovering af eternittag er en langt hurtigere og mindre bekostelig affære end en hel udskiftning af taget. Med en renovering af eternittaget er det muligt at forbedre et ældre tags isoleringsevne betydeligt. På den måde undgår du, at din dyrt betalte varme siver direkte ud gennem dit utætte loft.
Renovering af eternittag foregår på den måde, at taget først vaskes grundigt med en højtryksrenser for at fjerne skidt og snavs og eventuelle vækster af mos og alger. Derefter skal taget tørre, hvorefter det til sidst bliver malet med langtidsholdbar maling, der samtidig er med til at genoprette tagets overflade, og som dermed yder optimal beskyttelse mod alge- og mosvækst på taget.
En grundig tagrenovering vil sikre taget mod fremtidige huller, potentielle vandskader og ikke mindst svamp og fugt. Derfor er renovering af eternittag en fornuftig investering, som du kan få stor glæde af – også på den lange bane.

Om eternit
Eternitpladerne til et nyt eternittag er lavet af cement og en blanding af cellulosefibre, der gør, at taget er langt stærkere end for eksempel beton. Blandingen af cement og fibre gør, at eternitpladerne både er lette og utroligt modstandsdygtige over for alle de faktorer, som et tag skal kunne modstå.

Eternit og miljø
Eternitpladerne lavet af cement, vand, mineraler og cellulosefibre. De miljøvenlige materialer giver foruden lang holdbarhed muligheden for genanvendelse op til 100% af pladerne. I Danmark skal tagene kunne holde til lidt af hvert, da de år efter år bliver udsat for store mængder nedbør og store skift i temperaturerne.

Har du et eternittag med nogle år på bagen, så er det vigtigt, at du løbende efterser det, så der hurtigt kan blive rettet op på eventuelle skader. Hos Eternitteamet.dk tilbyder vi grundig renovering af eternittag over hele Sjælland.
Tjek, om der er behov for renovering af eternittag

Du bør løbende give taget på dit hus et grundigt eftersyn. På den måde kan du tage begyndende skader i opløbet, inden de udvikler sig til en mere bekostelig affære.
Når du kigger dit tag igennem, bør du tage et kig på tætningsbåndet mellem rygningen og de øverste tagplader. Disse tætningsklodser er lavet for at sikre mod vind, vejr og dyr. Tidens tand vil være hård ved tætningerne, og de holder derfor ofte ikke mere end 5-10 år. Du kan tjekke, om der er brug for en ny tætning ved at gå op på loftet og kigge op mod rygningen. De steder, hvor dagslyset trænger igennem, trænger til en ny tætning. Derudover kan også tætningsskiverne med tiden blive trætte og miste deres effekt. Går der for længe kan de endda også falde af. Det kan medføre, at der trænger vand ind, hvilket kan lede til dyre fugtskader på tagkonstruktionen. Derfor er det en fordel at tage det i opløbet med løbende reparationer. Hvis du oplever, at din varmeregning stiger og stiger, så er det med stor sandsynlighed fordi, at der er utætheder i tagkonstruktionen, som gør, at varmen siver ud gennem taget frem for at blive i huset, hvor du og resten af familien kan få glæde af den. Kan du nikke genkendende til dette, så er pengene for renovering af eternittag givet godt ud. Får du repareret tagets små utætheder, så vil den opvarmede luft blive isoleret inde i huset. Det anbefales ikke, at man foretager renovering af eternittag selv, så overlad gerne arbejdet med renovering af eternittag til os. På den måde er du sikret veludført arbejde af dygtige folk, der ved, hvad de laver. Hos Eternitteamet hjælper vi med stort og småt, når det kommer til renovering af eternittage. Har du brug for hjælp til at få klarlagt, hvorvidt der er behov for en renovering eller en udskiftning af taget, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor ekspertise inden for begge områder, og vi kan derfor give dig et godt tilbud, uanset hvad der er behov for.

Opgradér dit hus med renovering af eternittag

Med en renovering af eternittaget kan du forbedre tagets isoleringsevne markant. En renovering af eternittaget kan derfor medføre, at du sparer en god mængde penge på din varmeregning i det lange løb. Derfor vil de penge, du betaler for en renovering af eternittag være givet godt ud på sigt.
Renovering af eternittag koster kun en brøkdel af, hvad prisen for et helt nyt tag vil løbe op i. Sørger du for at passe godt på dit nyrenoverede eternittag med grundig algebekæmpelse, så kan det holde op mod 15 år mere. Eternittage, der er lavet før 1988, kan være fremstillet med et indhold af asbest, som gør dem særligt holdbare. En renovering af eternittag med asbest i kan i særlig høj grad betale sig, da denne tagløsning kan holde i helt op mod 60 år, og det vil derfor give god mening at renovere taget frem for at udskifte det. Er tagpladerne i så dårlig stand, at de ikke kan renoveres, så vil vi blive nødt til at foretage en udskiftning af taget. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, om dit tag har brug for en udskiftning, eller om en renovering af eternittag er nok.

Overordnet set er der følgende fordele ved at få foretaget renovering af eternittag:

  • En renovering af eternittaget kan forlænge tagets levetid med mellem 10 og 15 år afhængigt af hvordan tagets tilstand er, inden renoveringen bliver udført.
  • Renovering af eternittag er en langt billigere løsning end en udskiftning af hele taget vil være.
  • Renoveringen af taget kan være med til at få husets markedsværdi til at stige, og det er særligt relevant for dig, der går med tanker om at sælge dit hus.
  • Taget mister gennem årene sin modstandsdygtighed over for ydre faktorer som skiftende temperaturer og syreregn, og med en renovering af dit eternittag kan du genskabe tagets oprindelige overfladebeskyttelse.
  • Vil du skabe dårlige vilkår for mos og alger, så er en renovering af eternittaget vejen frem. Det vil nemlig besværliggøre angreb fra de små grønne vækster, som kan være skadelige for taget, og som derudover ikke er ret kønne at se på.
  • En renovering af eternittaget vil give det et tydeligt visuelt løft, som skaber en flottere helhedsindtryk af dit hus.

Har de mange gode grunde ovenfor overbevist dig om, at renovering af eternittag er den rette løsning for dig, så kan du med ro i sindet overlade arbejdet til Eternitteamet. Vi tilbyder renovering af eternittag over hele Sjælland, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig med at optimere dit eternittag.

Eternitteamet – stor erfaring med renovering af eternittag

Hos Eternitteamet har vi mange års erfaring med renovering af eternittag, og du er derfor sikret et veludført stykke arbejde, hvis du overlader arbejdet med renovering af eternittag til os. Hos os er du med gennem hele processen fra den indledende snak og analyse af, hvilken type renovering dit eternittag har behov for, hen over udførslen af arbejdet med løbende opdateringer på tidshorisonten og til taget står færdigt.

Vi kan også hjælpe dig med at give dit tag et grundigt eftersyn og med professionelle øjne vurdere, hvorvidt der er behov for renovering af eternittaget. Vi sætter en ære i altid at levere et flot resultat, og stor tilfredshed hos vores kunder er en selvfølge. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har brug for hjælp til renovering af eternittag.

Kontakt os på 70 60 54 60 eller sende os en mail på info@eternit-teamet.dk, hvis du vil høre mere.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Nyt Eternittag