renovering af tegltag

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med renovering af tegltag.

Fordele ved renovering af tegltag

Perfekt til Danske vejrforhold.

Ingen eller næsten ingen vedligeholdelse.

Godt for indeklimaet.

Renovering af tegltag
Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med renovering af tegltag på dit hus. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Et tegltag udsættes for lidt af hvert, og vind og vejr vil med tiden sætte sit tydelige præg på det. Mange års slid kan føre til utætheder, som vil gøre, at gråspurvene får lige så meget glæde af din opvarmning, som du selv vil. Om der er behov for en renovering, der kan udbedre de små skader, der måtte være på taget, eller der er brug for en udskiftning af taget, kan være svært at vurdere.

Er du også i tvivl om, hvad dit tag har brug for, så kommer vi gerne forbi og tager et grundigt kig på dit tag. Herefter vejleder vi dig grundigt, så du kan tage beslutningen om, hvad der skal ske med dit tag på et veloplyst grundlag. Vurderer vi, at du kan nøjes med en renovering af dit tegltag, så er der mange penge at spare. Vi er også interesseret i at udføre det arbejde, som du vil få mest glæde af i længden, og derfor foretager vi et grundigt tjek af dit tag, inden vi rådgiver dig. En renovering af tegltaget koster kun 1/5 af, hvad en udskiftning af taget vil koste. Samtidig er en renovering af tegltag den mest miljørigtige løsning, der sparer på både materialer, restaffald, kemikalier og energi.

Lad Eternitteamet står for renovering af dit tegltag, og du er sikret og godt og holdbart resultat, der kan forlænge levetiden på dit tegltag med mellem 10 og 15 år.

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med renovering af tegltag. Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med renovering af tegltag på dit hus.
Fordele ved renovering af tegltag

Den klare fordel ved at foretage en renoverering af tegltaget frem for at udskifte det er selvfølgelig prisen. En renovering koster kun en brøkdel af en udskiftning, og den vil derfor også være blidere ved din pengepung. Derudover kan en renovering af tegltaget forlænge holdbarheden på taget og udsætte en mere omkostningsrig udskiftning af taget med flere år.
Går du med tanker om at sælge dit hus, så vil en renovering af tegltaget være med til at forbedre husets markedsværdi. Samtidig vil en renovering af tegltaget give det et visuelt løft, som utvivlsomt vil tiltale potentielle købere mere end et tag, der er præget af slid, mos og alger. En renovering af tegltaget er derfor en billig måde, hvorpå du kan øge den endelige salgspris på dit hus og få det til at fremstå mere attraktivt for mulige købere.

Sådan foregår renovering af tegltag

Med en renovering af tegltaget får du følgende:

  • Afrensning af taget – Først og fremmest renses taget for skidt og snavs. Det er med til at få taget til at se ud som nyt, når renoveringen er overstået.
  • Algebehandling – herefter får taget en grundig algebehandling, der fjerner mos, alger og andre vækster fra taget.
  • Reparation af mindre skader – De steder, hvor taget har mindre skader såsom flækkede tagsten vil blive udskiftet med nye Tagmaling – Til sidst bliver taget malet, så det stråler om kap med solen. Samtidig er malingen med til at give en slidstærk overflade, som beskytter mod fremtidige angreb fra alger og mos.

Renovering af tegltaget vil styrke og beskytte det mod fugt og alger samt give det et visuelt løft. Samtidig vil en renovering af tegltaget være med til at øge værdien af din bolig. Vil du vide mere om, hvad renovering af dit tegltag koster, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Når vi har hørt lidt mere om omfanget af opgaven, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at udføre opgaven.
En renovering af tegltag vil strække sig over et par dage og behøver ikke at forstyrre din dagligdag, da vi udfører arbejdet, mens du er afsted på arbejde. En tagrenovering af tegltaget kan både give dit tegltag et frisk udseende og gøre det mere robust over for vind og vejr.

Hvornår er det tid til renovering af tegltag?

Vind og vejr og især den danske vinter er alt sammen hårdt ved dit tag. Oplever du, at der falder tagsten af dit tag, når det blæser, så er det et tydeligt tegn på, at det er tid til en renovering af tegltaget. Det samme er gældende, hvis der er utætheder omkring vinduer eller skorsten, eller hvis du finder indvendige tegn på utætheder. Er dette tilfældet, vil der sive masser af dyrt købt varme ud gennem utæthederne, og der er dermed også større risiko for fugtskader, idet regnen nemmere kan trænge ind i tegltagets inderste lag.

Dit tegltags levetid afhænger af en lang række forskellige faktorer. Blandt andet har hældningen på taget indflydelse på, hvor længe du kan have glæde af det. Flade tag har kortere holdbarhed end stejle tage, fordi regnen lettere kan løbe af. Derudover er vedligeholdelsen af taget gennem årene en anden vigtig faktor, der er afgørende for, hvor mange år det kan modstå vind og vejr. Belægninger af mos er også afgørende for, om der er behov for en renovering af dit tegltag. De grønne vækster kan ved første blik se uskyldigt ud, men faktisk kan de have lange tråde langt ind i tagstenene. Mos holder på fugten, og de kan derfor medføre frostsprængninger i tagpladerne, når vinteren rammer med sne og frostgrader. Er dit tag angrebet af mos, betyder det derfor med stor sandsynlighed, at det er tid til en renovering af tegltaget.

Eternitteamet – mange års erfaring med renovering af tegltag

Vi udfører renovering af tegltag på hele Sjælland, og med vores mange års erfaring kan vi garantere, at vi udfører et solidt stykke arbejde. At få lagt nyt tegltag på er en bekostelig affære, men med en renovering af tegltaget kan du nøjes med at betale omkring 1/5 del af, hvad et helt nyt tag koster, og samtidig få optimeret dit gamle tag, så det fungerer optimalt og fremstår som nyt. Med en tagrenovering kan du forlænge levetiden på taget med mellem 15 og 20 år.
Bliver renovering af tegltaget ikke udført ordentligt, så kan der opstå problemer med manglende ventilation og utætheder, der kan lede til fugtskader, råd og svamp.

Vælger du os til at stå for renovering af tegltag, så vil vi foretage en grundig gennemgang af taget for at vurdere, hvad dit tag har behov for. Under vores gennemgang kan vi også finde eventuelle ødelagte plader og utætheder, som skal udbedres.
Hos os er du med gennem hele processen fra den indledende gennemgang af dit tag hen over vurderingen af, hvad dit tag har behov for og til de løbende opdateringer, indtil arbejdet er udført. På den måde er du sikret fuld gennemsigtighed, og du slipper for ubehageligt overraskelser, både når det kommer til pris og omfanget af arbejdet med renovering af dit tegltag. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så står vi klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Vi kan kontaktes via mail på info@eternit-teamet.dk eller telefon: 70 60 52 60.
Vi kommer gerne forbi og tager et grundigt kig på dit tag og giver en professionel vurdering af, hvad dit tag har brug for. Her kan vi også give dig et uforpligtende tilbud på, hvad renovering af dit tegltag vil koste. Vores tilbud omfatter alt, så du er sikret fuld gennemsigtighed og slipper for ubehagelige overraskelser. Søger du seriøse og dygtige håndværkere, der kan udføre renovering af tegltag, så står Eternitteamet klar til at hjælpe. Vi udfører et professionelt stykke arbejde, der vil få dit tegltag til at syne som nyt igen.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Nyt Tegltag