ståltagrender

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med ståltagrender.

Fordele ved ståltagrender

Et fornuftigt kompromis mellem pris og holdbarhed.

Billigere end både plastik- og zinktagrender.

Et meget hårdt materiale.

Ståltagrender
Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med at lægge nye ståltagrender på dit hus. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

I Danmark falder der hvert eneste år store mængder af regn, ligesom at skybruddene får mere og mere voldsom karakter. Samtidig bliver vi oftere ramt af kraftige storme og orkaner, og de store mængder nedbør samt den kraftige blæst gør, at der stilles store krav til tagrenderne rundt om på de danske hjem.

Kan dine tagrender ikke længere klare de store vandmasser, eller frygter du, at de river sig løs, når den næste store storm rammer, så er hjælpen lige ved hånden. Hos Eternitteamet er vi specialister i udskiftning af tagrender, og vi kan med garanti også hjælpe dig. Vi kører ud til udskiftning af tagrender over hele Sjælland, og for os er tilfredshed hos vores kunder et indiskutabelt krav.
Det kan være svært at navigere rundt i de forskellige typer af tagrender, men heldigvis er hjælpen nær. Nedenfor kan du blive lidt klogere på ståltagrender og deres fordele. Har du brug for hjælp til at vælge de rette ståltagrender, så kontakt os gerne. Så finder vi sammen frem til den løsning, der passer til både dit budget og dit hjem. Vi kan kontaktes via mail på info@eternit-teamet.dk, på telefon 70 60 52 60 eller via kontaktformularen, som du finder her på siden.

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med ståltagrender. Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med at lægge nye ståltagrender på dit hus.
Derfor skal du vælge ståltagrender

Ståltagrender er som oftest bygget op over en kerne af galvaniseret stål, så de er beskyttet bedst muligt mod rust. Ståltagrender er billigere end både plastik- og zinktagrender, og de er derfor et godt valg for dig, der er begrænset af et mindre budget. På trods af at stål er et billigt materiale, så er det også et meget hårdt materiale, og dine nye ståltagrender kan derfor også fint tåle, at du placerer stigen op ad dem, når det er tid til den halvårlige afrensning.
Med ståltagrender har du samtidig god mulighed for at finde dem, der passer bedst til resten af huset. Ståltagrender laves i et væld af forskellige lakeringsfarver såsom hvid, sort, grå og teglrød, så du kan skabe en rød tråd mellem for husets facade og farven på vinduer og døre.
Ståltagrender fås til en overkommelig pris og er svære at slå skæve eller slide op, og med ståltagrender kan du derfor opnå et fornuftigt kompromis mellem pris og holdbarhed.
Går du op i æstetik, så er det værd at have øje for, at ståltagrender har et mere autentisk look end plastiktagrender. En tagrende skal gerne passe til husets arkitektur og de materialer, som huset er lavet af, for at skabe det rette helhedsindtryk. Dine tagrender bør ikke skille sig mærkbart ud, men i stedet indgå som en naturlig del af huset. Her er ståltagrender det sikre, diskrete valg, som passer til gamle såvel som nye huse. Ønsker du at få monteret tagrender, der giver dit hus et eksklusivt look, og som stadig er økonomisk overkommelig, så er ståltagrender en god løsning. Ståltagrender kan monteres på selve huset såvel som udestuen eller carporten. Vil du høre mere om, hvordan du bedst beskytter din ejendom mod regnvandet med splinternye ståltagrender, så giv os gerne et kald eller send os en mail, så besvarer vi alle spørgsmål, du måtte have.

 

Er det tid til at få monteret nye ståltagrender?

Klimforandringer har medført, at det regner mere end nogensinde før, og de øgede mængder regn blev der ikke taget højde for, da ståltagrender og nedløbsrør blev monteret på husene for flere årtier siden. Derfor kan ståltagrender og nedløbsrør på ældre huse være dimensioneret forkert i forhold til de store mængder regnvand, og de vil derfor flyde over og dermed ikke beskytte husets facade optimalt. Bor du i et ældre hus er det derfor en god idé at tjekke op på, om dine tagrender kan klare den øgede mængde regn. Er dette ikke tilfældet, så kan vi hos Eternitteamet hjælpe dig med at udskifte dine gamle ståltagrender med nogle nye ståltagrender, der fungerer optimalt.
Er dine ståltagrender blevet slået skæve eller er der kommet utætheder, så er det også en god idé at få dem udskiftet. Du kan nemt tjekke, om dine ståltagrender fungerer optimalt ved at hælde en spand vand ned i dem og derefter holde grundigt øje med, om vandet ledes hen til nedløbsrøret. Bliver vandet liggende i dine ståltagrender, så er det et tegn på, at hældningen er forkert. Sætter du Eternitteamet til at udskifte dine ståltagrender, så garanterer vi, at de er monteret korrekt, således at de har den helt rette hældning, og at der er den rette tilslutning til nedløbsrøret, så vandet ledes i rigtige retning – væk fra husets facade og fundament.

Forlæng levetiden på dine ståltagrender

Når dine nye ståltagrender er opsat, så er der en række forskellige ting, du kan gøre for at forlænge levetiden på dem. Først og fremmest er det vigtigt at rense dine ståltagrender fra tid til anden. Er de fyldt med blade, så vil vandet ikke ryge ned i afløbsrøret, men i stedet løbe ned langs husets sider. Det kan medføre alvorlige fugtskader på facaden og soklen på dit hus. Fungerer dine ståltagrender ikke optimalt, kan du også risikere, at vandet i stedet ryger ind på dit loft, hvor det også kan give store skader.
Blade og løv har også en irriterende tendens til at sætte sig fast i nedløbet og danne en prop, så vandet ikke kan løbe derned. Hos Eternitteamet anbefaler vi derfor, at du renser dine tagrender hvert forår og hvert efterår. Om foråret kan der ligge en del mos og skidt, som er gledet ned i fra taget i takt med, at vinterens sne er smeltet. Samtidig byder sommeren ofte på en række voldsomme skybrud, som dine ståltagrender bedst vil kunne kapere, hvis de er helt rene. Og om efteråret ryger bladene af træerne, og nogle af dem ender rundt omkring i tagrender, hvor de gør langt mere skade end gavn. Derfor er det en god idé at få givet dine ståltagrender en grundig afrensning hvert forår og efterår.

Lad Eternitteamet stå for opsætning af ståltagrender

Trænger dine ståltagrender til en udskiftning, så står vi hos Eternitteamet klar til at udføre opgaven. Lader du vores kompetente medarbejdere stå for opsætning af ståltagrender på dit hus, så er du sikret et flot og funktionelt resultat, som du kan glæde dig over de næste mange år frem.
Vi rykker ud til udskiftning af tagrender over hele Sjælland, og vi kan med garanti også hjælpe dig, uanset om du ønsker at få monteret ståltagrender, eller du foretrækker tagrender i zink eller plastik. Har du brug for hjælp til at navigere rundt mellem de forskellige typer tagrender, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har mange års erfaring med opsætning af tagrender og de forskellige typer af materialer, og vi deler hellere end gerne ud af vores store mængde viden på området.
Når der monteres nye ståltagrender, så skal de kunne holde de næste mange år frem, og det kræver især, at de kan modstå de mere og mere ekstreme vejrforhold, som vi oplever herhjemme. Sætter du os til at montere dine ståltagrender, så garanterer vi, at de vil kunne holde til både kraftig blæst og store mængder regn. Hver eneste dag arbejder vi med udskiftning af ståltagrender, og hver eneste dag skaber vi gode og holdbare resultater til glæde for kunder over hele Sjælland.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Tagrender