zinktagrender

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med Zinktagrender.

Fordele ved zinktagrender

Holdbare tagrender, der kan modstå al slags vejr.

Zinktagrender har den klart længste holdbarhed.

Zinktagrender
Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med at lægge nye zinktagrender på dit hus. Du finder yderligere oplysninger her på denne side. Læs mere nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Håndværk Garanti: Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag. Læs mere her

;

Vores tilbud omfatter det hele – ingen overraskelser.

;

Vi rydder altid op efter os inden vi går.

;

Vi holder hvad vi lover.

Trænger tagrenderne på dit hus til en udskiftning, så står vi hos Eternitteamet klar til at hjælpe. Vi er alle passionerede omkring at udføre vores arbejde ordentligt, og med vores store ekspertise på området er du garanteret et flot resultat. Skal vi hjælpe dig med montering af nye zinktagrender? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at montere zinktagrender på dit hjem. Vi tilbyder både montering af zinktagrender, plastiktagrender og ståltagrender, og hvert materiale rummer sine egne specifikke fordele. Her kan du blive lidt klogere på fordelene ved zinktagrender. Zink er et naturligt materiale, der samtidig er utroligt stærkt og solidt. Zink har den fordel, at det i høj grad reagerer på ilt og vand, og dermed beskyttes materialet under på bedste vis. Det er denne proces, der udnyttes ved zinktagrender, idet zinken med tiden patinerer og dermed holder på vandet.

Hos Eternitteamet hjælper vi hver eneste dag kunder over hele Sjælland med Zinktagrender. Vi er specialister inden for området. Vi hjælper gerne med at lægge nye zinktagrender på dit hus.
Fordele ved zinktagrender

Vælger du at få monteret tagrender i zink på dit hus, så skal du også grave lidt dybere i pengepungen. Zinktagrender koster nemlig lidt mere end tagrender i både stål og plast. Til gengæld får du med zinktagrender utroligt holdbare tagrender, der kan modstå al slags vejr. Den saltholdige luft, der findes i områder nær kysten og den forurenede luft, der er i alle større byer, er derfor heller ikke noget problem for zinktagrenderne.
Samtidig har zinktagrender den klart længste holdbarhed af de tre typer tagrender. Får du monteret nye tagrender, vil du således kunne få glæde af dem i helt op til 50 år. Vælger du at få monteret nye zinktagrender på dit hus, bliver det derfor med stor sandsynlighed sidste gang, du skal gøre dette. Så på trods af at zinktagrender er det dyreste valg, så vil de tjene sig ind på den lange bane takket være deres lange holdbarhed.
Har du besluttet dig for, at det er på tide, at de gamle tagrender skal skiftes ud med nogle nye, så står du også over for at træffe en beslutning om, hvilket materiale dine nye tagrender skal være lavet i. Når valget skal træffes, vil du sikkert basere din beslutning på parametre som pris og holdbarhed. Dette er selvfølgelig også vigtige ting at tage højde for, men derudover kan du også skele til, hvilket materiale der vil passe bedst med resten af huset. På den måde får du det mest harmoniske resultat. Falder dit valg på zinktagrender, så bør du vide, at dine zinktagrender i begyndelsen vil være blanke. Vind og vejr vil dog præge dine zinktagrender med tiden, og de vil derfor få en mere grålig nuance, som vil stå godt til de fleste huse, men som især vil sætte en smuk prik over i’et på klassiske huse som patricier- og murermestervillaer. Zinktagrender har et mere autentisk look end tagrender i plastik og stål, og det er et look, der tiltaler de fleste. Vælger du at få monteret nye zinktagrender, så vil de på effektiv vis beskytte husfacaden mod store kaskader af vand, ligesom deres flotte look vil være med til at give huset et æstetisk løft. Går du efter det sikre valg med lang holdbarhed, som vil skabe et lækkert helhedsindtryk af dit hjem, så er nye zinktagrender vejen frem.

Sådan ved du, at der er behov for nye zinktagrender

Mængden af regn, der falder hvert år i Danmark, har været støt stigende gennem de seneste år, og bor du i et ældre hus, kan du derfor risikere, at dine zinktagrender eller nedløbsrøret på tagrenderne er dimensioneret for småt i forhold til de øgede mængder regn.
Oplever du ofte, at vandet går over kanterne på dine tagrender, så kan du forsøge dig med en grundig afrensning. Hjælper det ikke at rense din tagrende, kan du overveje, om det er fordi, dimensionerne på dine zinktagrender er forkerte. Er dette tilfældet, så hjælper vi dig gerne med at finde de rette zinktagrender med de helt rigtige dimensioner til dit hus, så det igen er beskyttet mod fugtskader. Vi vejleder dig grundigt, så du har mulighed for at tage din beslutning om dine nye zinktagrender på et veloplyst grundlag. Der kan være flere indikatorer for, at det er på tide med en udskiftning af dine zinktagrender. Er dine zinktagrender af ældre dato, så er der stor risiko for, at de med tiden er blevet beskadigede eller bøjede. Du kan derfor med fordel give dine zinktagrender et grundigt eftersyn, hvor du vil kunne lokalisere eventuelle utætheder. Dette eftersyn kan du med fordel udføre, når det regner, for så har du lettere ved at se, om tagrenderne løber over med regnvand. Hvis regnvandet ikke ledes hen til nedløbsrøret, men i stedet løber ned langs husmuren, så kan det føre til store fugtskader på husets facade og sokkel, som kan koste dig rigtig dyrt. En montering af nye zinktagrender kan derfor være en rigtig god investering, der kan spare dig for mange penge på den lange bane. Ofte vil det bedre kunne betale sig at få monteret nye tagrender frem for at forsøge at reparere på gamle og slidte tagrender og nedløbsrør. Og vælger du at få monteret tagrender i zink, så vil du kunne få glæde af dem i helt op mod 50 år.
Vi vil til hver en tid anbefale at overlade det til professionelle at montere dine nye zinktagrender. På den måde er du sikker på, at de får en rette hældning, og at tilslutningen til nedløbsrøret er udført korrekt. Hos Eternitteamet har vi mange års erfaring med montering af zinktagrender på alle typer af huse, så overlader du opgaven til os, så garanterer vi, at regnvandet ender i kloakker og afløb og ikke langs fundamentet på dit hus.

Slip for vedligeholdelse med nye zinktagrender

Vælger du at få lavet nye zinktagrender, så slipper du for besværet med vedligeholdelse, da nye zinktagrender er så godt som vedligeholdelsesfrie. Vil du sikre en optimal levetid på dine nye zinktagrender er det dog en god idé at give dem et halvårligt tjek, hvor blade, grene og andet skal findes og fjernes. Sørger du for at holde dine zinktagrender rene, så sikrer du samtidig, at de fungerer optimalt. Får du ikke renset dine zinktagrender jævnligt, så vil regnvandet ikke kunne ledes hen til nedløbsrøret, og det vil i stedet løbe ned langs husmuren, hvor det kan gøre store skader på især husets fundament.
Ønsker du at tage højde for miljøet, når du skal have udskiftet dine tagrender, så er zinktagrender også et godt valg. Zinkens lange holdbarhed gør, at ressourcerne bliver udnyttet bedst muligt. Samtidig er zink 100% genanvendeligt, og det gør zinktagrender til et bæredygtigt valg, både når det kommer til brugen af levedygtige byggematerialer og beskyttelse af jordens begrænsede ressourcer.
Med zinktagrender forenes høj kvalitet og æstetik med lang holdbarhed, og de passer fint til alle typer af huse. Den fine, mørke patina, som zinktagrender får med tiden, er efterspurgt af mange husejere, både når det handler om renovering og nybyggeri. Vil du beskytte dit hus bedst muligt mod regnvandet med tagrender, der bidrager til en smuk og eksklusiv finish, så er zinktagrender det rette valg for dig.

Opsætning af nye zinktagrender

Hos Eternitteamet er vi specialister i opsætning af zinktagrender, så overlader du opgaven til os, så er du sikret et godt resultat. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt, og tilfredse kunder er et ufravigeligt krav for os. Derfor rydder vi selvfølgelig også grundigt op efter os, inden vi går. Har du brug for hjælpe til at finde de rette tagrender, der kan sikre dit hus bedst muligt mod regnen, og som samtidig opfylder dine krav til pris og holdbarhed, så deler vi gerne ud af vores store viden på området.

Du er velkommen til at ringe til os på 70 60 52 60, og vi kan også kontaktes via følgende mail: info@eternit-teamet.dk.

Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at montere zinktagrender på dit hjem.

Har du spørgsmål?

Ring til os på +45 70 60 52 60 eller kontakt os på formularen på denne side!

Tagrender